Wees vriendelijk voor uw nieuwe conversatie partner: de humanoide robot

Lezing door emeritus hoogleraar Cees Hamelink

13Sept2018 17.00 - 18.45

Lecture

Wees vriendelijk voor uw nieuwe conversatie partner: de humanoide robot. Op 13 september zal emeritus hoogleraar Cees Hamelink u meenemen in de wereld van de humanoide robot. Hier volgt later het gehele programma.

Over Cees Hamelink

Cees Hamelink is emeritus hoogleraar Internationale Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en emeritus hoogleraar Media. Hij is hoogleraar in managementinformatie en kennis aan de universiteit van Aruba en hoogleraar media, religie and cultuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

In april gaf Hamelink zijn laatste college Communicatie aan de UvA. We zijn vereerd dat hij op 13 september een lezing geeft in de Academische Club.

Velen van u zullen Cees Hamelink kennen als de enthousiaste jazz liefhebber die de wekelijkse jazz avond op vrijdag in de club organiseert.

Amsterdamse Academische Club

• Amsterdamse Academische Club (AAC)

Oudezijds Achterburgwal 235 | 1012 DL Amsterdam

Go to detailpage